Tilbage til webshop
“They cannot choose to stop”.. 😔
Og nogle undrer sig stadig over at vores børn og unge får angst og stress.
Min fornemmeste opgave som forælder er, at være modvægt til det samfund som kontinuerligt forsøger at ensrette og strømline processen - fra barn til ung til voksen. Da vi valgte at jeg skulle hjemmeundervise Gry imens hun blev udredt, da var den første kommentar vi fik fra “systemet” at “alle danske børn i Danmark bør gå i skole, og følge målene, ellers bliver de udenfor…” 😣
Sikke noget vås. Tiden med hjemmeundervisning var dét der gør at hun trives nu. Fordi hun fik tid til at mærke hendes egne behov, fremfor kun at eksistere som en kugle af stress, i et hjælpeløst forsøg på at “være som de andre”
Jeg synes vi har talt om problemerne med skolemistrivsel lige siden reformen i 2013, men det er snart 10 år siden nu. Hvorfor bliver der ikke gjort mere? Jeg er lykkelig for at mine trods alt er så store nu, men det smerter mig hver gang jeg hører om andre (og det gør jeg tit), der har mødt de samme udfordringer som vi gjorde.
Hvis dit barn har det dårligt i skolen, så tag action. Omprioritér. Søg råd og fællesskab ved andre i samme båd (der er mange)
Den tid der går imens skole og system sylter og siger at I skal se det an, at det er en fase, eller endda at det er jeres skyld, den er kritisk og afgørende. ❤️