Bemærk, der af og til er særlige tilbud på FÆRDIGE resinsmykker på Facebook.

Hvorfor er der forskel i priserne på færdige smykker, og specialfremstillinger? Det er der som udgangspunkt ikke. ❤ Pris pr del er 99,- Jeg kan bare ofte lave nogle tilbud på de færdige smykker, som jeg ikke kan på specialfremstillinger, fordi der er forskel i processen med at lave dem. Når jeg laver smykker i "frihånd" efter mit eget hovede, så har jeg ikke noget facit. Jeg støber bare som jeg synes er pænt, og jeg prøver også nye støbninger og kombinationer af farver i lag osv. Uanset hvad, så er smykket færdigt når det er færdigt. Så lægger jeg dem op, og så køber I dem hvis I kan lide dem.

Hvis jeg feks lægger smykker i støbebakken i hele sæt, og vedhænget måske løber over og må kasseres, så er det også her jeg alligevel kan sælge ringen og øreringene for sig. På disse frihåndssmykker er det, at jeg af og til har nok færdige til at jeg kan lave de rigtig gode dobbelt-op tilbud.


Når jeg laver specialfremstillinger, så har jeg derimod et fast facit. Jeg støber alle smykker ad 4-5 gange, og der kan gå noget galt i alle faser. Jeg kan komme til at starte for mørkt eller for lyst, og må starte igen, eller smykket kan løbe over i støbningen.Hvis I bestiller sæt, så er det måske bare ringen der løber over, og så skal jeg opstarte et helt nyt sæt for at ramme samme nuance på alle delene i sættet. Processen i specialfremstillinger er derfor noget mere stram end når jeg laver frihånd, og det giver mere arbejdstid og mere produktforbrug. Derfor er prisen på specialfremstillinger fast, dog stadig med en fast mængderabat.