Jeg har altid villet være frisør, men allerede imens jeg var i lære, udviklede jeg astma. Alligevel tog det mig mange år at erkende at jeg bliver syg af at arbejde fuldtid i faget, og derfor kun kan arbejde nogle få dage i ugen. Nogle uger kun nogle få timer, og når pollen/temperatur og astmaen er værst, slet ikke. 

Indtil jeg fandt på at lave smykker og shampoo ved siden af, var det nærmest umuligt at lade være med at arbejde som frisør. For mig har det nemlig aldrig kun handlet om 2D - påføring af farve eller klip en bestemt længde. Det er arbejdet med former, dybde, transparens, kontraster og optik der til stadighed har fascineret mig. Hvordan man, med ganske få virkemidler, kan justere en farves overtag feks, eller hvordan man kan inkludere hårets forskelligartethed i et sammenhængende resultat.

Det holder aldrig op med at vække min nysgerrighed, og jeg håber, med den store nedgang i timeantal, at jeg kan blive ved med at lave bare en smule hår altid, resten af mit arbejdsliv. Hvis du er interesseret i en tid, skal du kontakte mig gennem beskedfunktionen på facebooksiden, hvor vi sammen kan prøve på at finde en tid til dig. Jeg arbejder ikke på bestemte dage eller tidspunkter, så tidsbestillingen er en dynamisk samtale om dit hår og dine ønsker, mine tanker og muligheder og om hvornår, og om det kan lykkedes os at finde en tid. 

Jeg har ikke nogen telefon til butik eller tidsbestilling - du kan skrive til mig her: Facebook Messenger - eller på Instagram; @boelgelaengde

Overordnet arbejder jeg indenfor tidsrummene:

Tirsdage: hele dagen

Ons/torsdage: 8.30-13.30

Fredage 8.30-16.00

Jeg er der ikke alle uger, alle dage, pga mit begrænsede timeantal, så skriv og spørg :) 

Priser

Prisliste opdateret 1/5-22.


KLIPNING:


Klip 1: Dry cut, incl styling: 399,-


Klip 2:, inkl. vask og kur, incl styling: 499,- 


Klip 3: klip i forbindelse med farvning, klip af spidser/designlinie: 249,- 


FARVER:


Pris udregnet ift. længde: Kort/Page/Skulder/Lang


Klassiske reflekser som effekt med egen bundfarve: 699,-/ 799,-/ 899,-/ 999,-


Specialfarve: Ombre, Balayage, Colormelt, Babylights, spørg for pris. 

Priser mellem 899,- (kort) og 1899,- (lang og ved colorcorrection) 

  • afhængig af teknik, produktforbrug, udgangspunkt mm. 
  • Olaplex er altid inklusiv i prisen.


Opfriskning: Touch-up af din specialfarve; det kan være bundfarve og/eller reflekser i dæklag mm. 799,- / 999,- (søg på “opfriskning” på facebooksiden, hvis du vil se hvad det kan)


Permanent: 799,- / 999,- /1399,- / 1699,-


For alle slags permanent- og farvebehandlinger må påregnes et tillæg ved meget tykt/meget langt hår. Skriv og spørg efter pris. :)